Testimoniale | Psihoterapeut George Mihalache

Am 67 de ani şi mărturisesc, sincer, că viaţa mea a fost un lung şir de traume, care mi-au afectat echilibrul fizic, psihic şi relaţiile cu lumea, inclusiv cu familia. Am încercat, din toate puterile, să mă agăţ de viaţă şi am căutat sprijin la tot felul de organizaţii, unele chiar ezoterice, la vindecători cunoscuţi, la astrologi, dar insomniile şi senzaţia că nimic nu are sens nu m-au părăsit niciodată. Până într-o zi, când cineva mi-a recomandat o vizită la cabinetul domnului psihoterapeut George Mihalache. Competenţa, naturaleţea şi căldura cu care m-a întîmpinat la fiecare şedinţă au avut darul de a-mi reda echilibrul pierdut de foarte multă vreme. Schimbarea de care am avut parte a fost atât de mare şi de evidentă, încât nu numai că am scăpat de insomnii, dar am scăpat şi de căderea părului. Înainte de a face terapie, adunam părul cu pumnul de pe pernă, dimineaţa. Acum, părul meu parcă vrea să-mi transmită că mi-am regăsit rădăcinile. Îi mulţumesc domnului Mihalache!

Alice

Am fost pe punctul de a-mi părăsi soţia şi  fiica, din cauza stresului teribil acumulat la serviciu. Faptul că aveam un salariu destul de frumuşel şi nenumărate alte beneficii materiale mă transformase într-un workaholic. Lucram 14 ore pe zi şi veneam acasă epuizat. Din cauza surmenajului aveam halucinaţii vizuale şi auditive. Concret, începusem să văd demoni.  Îmi era teamă să mă mai urc la volan. Credeam că o să mor de tânăr, la doar 42 de ani. Fusesem la psihiatru şi îmi prescrisese un tratament, dar m-am simţit mai rău după el. Am aflat însă de domnul psiholog George  Mihalache şi am zis să încerc şi această pistă, pentru că nu mai făceam faţă. În urma terapiei, am înţeles că m-am autosabotat sistematic. Credinţa că doar stând la serviciu peste program îmi voi păstra locul de muncă şi implicit salariul era una greşită. Anxietatea puternică mă făcea să stau ore în şir peste program. Patronul nu-mi ceruse niciodată asta. Mai mult, nu găseam puterea să discut cu el, atunci când aveam o problemă personală. Aşteptam să ghicească singur şi să-mi dea voie să o rezolv. Terapia m-a ajutat să-mi schimb atitudinea, iar asta s-a simţit imediat. Pe lângă faptul că am revenit la un program normal, am primit şi o mărire de 30%  la salariu. Mulţumesc!  

Dragoş

Datorită întâlnirii cu domnul psihoterapeut George Mihalache am reuşit să construiesc o relaţie normală cu tatăl meu, pe care l-am detestat toată viaţa, din cauza agresivităţii exacerbate. Iar acest lucru mi-a schimbat viaţa. Ura teribilă pe care o nutream faţă de el mă făcea să nu mai ştiu cum să mă comport la serviciu şi în societate. Nu reuşeam să menţin o relaţie cu un partener. Eram la extreme. Ori foarte blândă şi generoasă până la sacrificiu, ori extrem de agresivă. După şedinţele de consiliere psihologică, lucrurile s-au schimbat. Vă mulţumesc! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Simona